Skip to content

SL-Coaching

Door jarenlange bureau-ervaring in het begeleiden van opdrachten en persoonlijke begeleiding in loopbaantrajecten biedt AVE Consultancy specifieke coaching aan van opdrachten als een module. Middels een vragenlijst en specifieke begeleiding bij een Plan van Aanpak kan zo het resultaat van een opdracht beter geborgen worden. Tarieven zijn op consultancy-basis.

Inmiddels is ook ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van managementteams en directies hoe elkaar beter te begrijpen en als mogelijk in combinatie met strategiesessies. Een gebruikte tool is het kleurenprofiel van My Motovation Insights.
Daarnaast is een methodiek ontwikkeld bij het begeleiden van individuen in de volgende stap in uw loopbaan. Of deze nu geforceerd is of als doelgericht groeipad in een carrière.

Onze ondersteuning tijdens een opdracht bestaat uit een persoonlijke individuele coaching, inzet van en toegang tot externe experts met relevante kennis en ervaring en tot slot toegang tot vele managementmodellen en -methodieken.

Back To Top