Skip to content
Consultancy

Door langdurige expertise als onder andere executive search bureau worden wij regelmatig geraadpleegd voor HR vraagstukken. Met name op het gebied van de inrichting binnen het commerciële deel van organisaties en passende beloningsstructuren.

Daarnaast maken wij gebruik van tools om onderlinge relaties van mederwerkers te bevorderen. De kennis variëert van directieniveau tot commerciele teams op het gebied van inkoop, sales en marketing.
We maken veelal gebruik van de kleurenprofielen van MMI om tot betere inzichten van individuen en groepsdynamieken te komen.

‘’AVE Consultancy focust zich enerzijds op het geven van advies op P&O, anderzijds vanuit een expertisegroep op commerciële vraagstukken’’

Inmiddels is ook ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van managementteams en directies. De focus hiern is om elkaar beter te begrijpen met daarbij de optie om strategiesessies in te zetten.
Wat daarbij helpt is de eigen ervaring opgedaan als toezichthouder van enkele organisaties en de achtergrond als Master in Marketing (en daarbij jarenlang tutor van het NIMA).
We hebben daarbij kennis en toegang tot verschillende managementmodellen en -methodieken.

Een deel van ons netwerk bestaat uit experts met bovengemiddelde ervaring in een branche of zijn inhoudelijk dermate kundig dat ze beschouwd kunnen worden als opinion-leaders.
Deze kunnen à la carte ingezet worden om specifieke vraagstukken beter te doorgronden en hierover te adviseren.

Consultancy kernwaardes

Personeel & Organisatie
Organisatie breed
Teams
Individueel

MMI kleurentesten certified

Back To Top