Ga naar hoofdinhoud
Consultancy

Door langdurige expertise als executive search bureau worden wij regelmatig geraadpleegd voor HR vraagstukken op het gebied van de inrichting van het commerciële deel van een organisatie en passende beloningsstructuren.

Daarnaast maken wij gebruik van tools om medewerkers onderling elkaar beter te leren kennen en de samenwerking te bevorderen.  De ervaring  varieert van directieteams tot commerciële teams op het gebied van inkoop, sales of marketing. We maken tevens veelal gebruik van de kleurenprofielen van My Motivation Insights om tot een betere inzichten van individuen en een groepsdynamiek te komen.

‘’AVE Consultancy focust zich enerzijds op het geven van advies op P&O, anderzijds vanuit een expertisegroep op commerciële vraagstukken’’

Inmiddels is ook ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van managementteams en directies hoe elkaar beter te begrijpen en als optie in combinatie met strategiesessies. De eigen ervaring opgedaan als toezichthouder van enkele organisaties en de achtergrond als Master in Marketing (en daarbij jarenlang tutor van het NIMA)  helpt daarbij. We hebben daarbij kennis en toegang tot verschillende managementmodellen en -methodieken.

Een deel van ons netwerk bestaat uit experts met bovengemiddelde ervaring in een branche of zijn inhoudelijk dermate kundig dat ze beschouwd kunnen worden als opinion-leaders. Deze kunnen a la carte ingezet worden om specifieke problematieken beter te doorgronden en te adviseren.

Consultancy kernwaardes

Personeel & Organisatie
Organisatie breed
Teams
Individueel
MMI kleurentesten certified
Back To Top