Skip to content
SL-Recruitment

Wie treedt er in de voetsporen van…

AVE Executive Search staat ervoor om bedrijven te helpen bij het behalen of behouden van onderscheidend vermogen en de gewenste groei te bereiken. Met de juiste competenties op het juiste moment ingezet. Met als basis een netwerk van kandidaten die hun sporen reeds verdiend hebben.
Juist in deze tijd is kwaliteit van doorslaggevend belang. De professionaliteit of mondigheid van uw klant of consument neemt immers toe. De kans is groot dat één van de uw toekomstige kandidaten reeds contact met één van onze partners heeft gehad.

AVE heeft met haar partners een breed ervaringsveld in het plaatsen van een commercieel manager, product manager, marketing directeur of manager, key account manager of hoofd communicatie middels exclusieve opdrachten. Veelal voor toonaangevende bedrijven die op zoek zijn naar toonaangevende professionals.

Werkend vanuit een helder concept ondersteunen we tevens de opdrachtgever indien wenselijk in de arbeidsmarktcommunicatie. Dit in combinatie met de mogelijkheid tot actieve begeleiding van de gekozen kandidaat leidt tot een grotere kans van een duurzame samenwerking. Tevens biedt dit de opdrachtgever de maximale gelegenheid voor de inzet van eigen arbeidsmarktcommunicatiemiddelen. AVE Executive Search blijft dan graag in de schaduw staan.

Wie de schoen past, trekt hem aan.

Bij de intake wordt het gewenste profiel opgemaakt. Bij voorkeur worden een aantal interviews bij de opdrachtgever gehouden om over alle relevante werkvelden van de vacature een zo compleet mogelijk beeld te hebben. Deze scan is uitermate waardevol voor een uitgebreid profiel. Werkend met dit competentieprofiel worden diepte-interviews ingezet als eerste selectiefilter.

Bent u reeds bij een van onze partners in beeld of wilt u in ons netwerk worden opgenomen als kandidaat?

Stuur ons dan uw vraag, opdrachtomschrijving of curriculum vitae.

Back To Top