Ga naar hoofdinhoud
Executive Search

AVE Executive Search staat ervoor om bedrijven te helpen bij het behalen of behouden van onderscheidend vermogen en de gewenste groei te bereiken. Met de juiste competenties op het juiste moment ingezet. Met als basis een netwerk van kandidaten die hun sporen reeds verdiend hebben.

Juist in deze tijd is kwaliteit van doorslaggevend belang. De professionaliteit of mondigheid van uw klant of consument neemt immers toe. De kans is groot dat één van de uw toekomstige kandidaten reeds contact met één van onze partners heeft gehad.

AVE heeft met haar partners een breed ervaringsveld in het plaatsen van een commercieel manager, product manager, marketing directeur of manager, key account manager of hoofd communicatie middels exclusieve opdrachten. Veelal voor toonaangevende bedrijven die op zoek zijn naar toonaangevende professionals.

Werkend vanuit een helder concept ondersteunen we tevens de opdrachtgever indien wenselijk in de communicatie. Dit in combinatie met de mogelijkheid tot actieve begeleiding van de gekozen kandidaat leidt tot een grotere kans van een duurzame samenwerking. Tevens biedt dit de opdrachtgever de maximale gelegenheid voor de inzet van eigen communicatiemiddelen. AVE Executive Search blijft dan graag in de schaduw staan.

Opdrachtgever of kandidaat?
Laat hier je contactgegevens achter

Wat bieden wij

Strategische samenwerking

Een samenwerking waarbij AVE Consultancy als sparringspartner gebruikt kan worden om het personeel en de organisatie beter weg te zetten.

Voor de kandidaat zal er een diepgaande samenwerking zijn in het ondersteunen voor en na de gesprekken, ook na plaatsing zal er nog contact zijn.

Volledige trajectbegeleiding

Ontlasten in het gehele proces door het traject van A tot Z te begeleiden voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Denk hier ook bij onderhandelingen op primaire en secundaire voorwaardes.

Kwaliteitsbeleid

We gaan voor een duurzame plaatsing voor alle partijen. Hiervoor hebben we interne uitgangspunten waar een goede plaatsing aan moet voldoen.

Transparantie

Gedurende het proces zal er voor alle partijen altijd duidelijkheid zijn wat de status is en wat de volgende stappen zijn. Transparantie staat voor ons gelijk aan eerlijkheid.

Commitment

Onze commitment zit hem voor alle partijen in dat we een juiste match willen creëren. Daarnaast zullen we hele markten in kaart brengen en is onze mentaliteit dat we blijven gaan.

Testen

In de processen hebben we verschillende tools die we kunnen inzetten om kandidaten te testen en zo nog meer inzicht te vergaren. Een voorbeeld is de kleurentest van My Motivation Insights dat breed gebruikt wordt binnen de FMCG.

De werkwijze

Fysieke intake

Sparren rolprofiel

Kadering voorwaarden

Inzetten netwerk en kanalen

Mogelijk inzetten testen

Live afspraken kandidaten

Onderhandelingen

Back To Top