Skip to content
Executive Search

AVE Executive Search staat ervoor om bedrijven te helpen bij het behalen of behouden van onderscheidend vermogen in de FMCG. Door bij de gekozen strategie de passende mensen te vinden die de juiste competenties op het juiste moment inzetten. Met als gevolg een langdurige tevredenheid van kandidaten en opdrachtgevers.

Onze basis is een groot actueel netwerk van kandidaten die over vele jaren in gecreëerd. Van talent tot leiders, van young professionals tot board level. Een trouw netwerk van opdrachtgevers en een hoog percentage van geslaagde duurzame samenwerkingen tussen kandidaten en bedrijven die samen hun ambitie verwezenlijken. Van merkenfabrikanten tot private label leveranciers, van supermarktketens tot distributeurs.

Wij verdiepen ons in de visie van de opdrachtgever en de persoonlijkheid en ervaring van kandidaten. Hiervoor gebruiken wij onze expertise en professionele tools om zodoende een goed beeld te creëren. Bijvoorbeeld de MMI test die uitermate waardevol is voor een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel. Naast dit competentieprofiel worden diepte-interviews ingezet als eerste selectiefilter.

"Wij gaan voor duurzame oplossingen"

AVE Consultancy heeft een breed ervaringsveld in het plaatsen van directieleden, commercieel managers, (sr) categorymanagers, (sr) inkopers, (key) accountmanagers, marketing of productmanagers middels veelal exclusieve opdrachten. Dit zijn functies binnen toonaangevende bedrijven die op zoek zijn naar onderscheidende professionals.

Werkend vanuit een helder concept ondersteunen we tevens de opdrachtgever indien wenselijk in de ondersteunde marketingcommunicatie t.a.v. de vacature. Waarbij AVE Executive Search zelf op de achtergrond blijft. Dit in combinatie met de mogelijkheid tot actieve begeleiding van de gekozen kandidaat wat leidt tot een grotere kans op een duurzame samenwerking.

"Wie de schoen past, trekt hem aan"

Opdrachtgever of kandidaat?
Laat hier je contactgegevens achter

Wat bieden wij

Strategische samenwerking

Een samenwerking waarbij AVE Consultancy als sparringspartner gebruikt kan worden om het personeel en de organisatie beter weg te zetten. Voor de kandidaat zal er een diepgaande samenwerking zijn in het ondersteunen voor en na de gesprekken, ook na plaatsing zal er nog contact zijn.

Volledige trajectbegeleiding

Ontlasten in het gehele proces door het traject van A tot Z te begeleiden voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Denk hier dan ook aan onderhandelingen op primaire en secundaire voorwaardes. Ook bieden wij begeleiding na het plaatsen.

Testen

In de processen hebben we verschillende tools die we kunnen inzetten om kandidaten te testen en zo nog meer inzicht te vergaren. Een voorbeeld is de kleurentest van My Motivation Insights dat breed gebruikt wordt binnen de FMCG. Daarbij hebben we contact met diverse partijen voor overige assessments.

Transparantie

Gedurende het proces zal er voor alle partijen altijd duidelijkheid zijn wat de status is en wat de volgende stappen zijn. Transparantie staat voor ons gelijk aan eerlijkheid.

Commitment

Onze commitment zit hem voor alle partijen in dat we een juiste match willen creëren. Daarnaast zullen we hele markten in kaart brengen en is onze mentaliteit dat we blijven gaan.

Kwaliteitsbeleid

We gaan voor een duurzame plaatsing voor alle partijen. Hiervoor hebben we interne uitgangspunten waar een goede plaatsing aan moet voldoen.

De werkwijze

Fysieke intake

Sparren rolprofiel

Kadering voorwaarden

Inzetten netwerk en kanalen

Mogelijk inzetten testen

Live afspraken kandidaten

Onderhandelingen

Back To Top