Skip to content
Het Netwerk
0+
Jaar netwerk
0+
succesvolle cases
0+
huidige en voormalige opdrachtgevers
0+
Directe contacten

Referenties van experts en opdrachtgevers

Peter de Ries

Algemeen directeur Maxxam

Ruim 25 jaar werk ik al samen met Adriaan van Essen van AVE Consultancy op het gebied van invulling van vacatures op commerciële functies. Op zich dus best een langdurige samenwerking. Het grote voordeel daarvan is dat AVE Consultancy inzicht heeft in de bedrijfscultuur van en de sfeer in het bedrijf en dus beter kan inschatten of een kandidaat wel/niet in het team past.

Meer tonen

Henri van de Bilt

Managing director Foppen Seafood

De afgelopen 15 jaar heb ik intensief met AvE Consultancy samengewerkt op verschillende manieren. In mijn voorlaatste rol als Commercial Director bij Hilton Foods Holland zijn Adriaan en Hugo voor mij echte sparringpartners geweest om het commerciële team weer opnieuw neer te zetten met de juiste mensen.

Meer tonen

Roché Arts

Oud manager Jumbo en Daymon

Inmiddels al bijna 15 jaar ervaring met AVE en ik heb met ze samengewerkt bij diverse organisaties zoals BIJEEN, Daymon en Bidfood. Ze kenmerken zich door een persoonlijke benadering, groot netwerk en een zeer goede kennis van de business. De samenwerking ervaar ik als professioneel. AVE verdiept zich goed in onze recruitment vraagstukken en vertaalt deze op maat naar de werving. Dat levert doorgaans een goed passende lijst van (potentiële) kandidaten op.

Type opdrachtgevers

Back To Top