Skip to content

AVE Consultancy heeft een jarenlange ervaring in executive search en interim management met een focus op FMCG zowel bij fabrikanten als erkende retailers in food en non-food.

Door in de gesprekken de mens centraal te stellen is het slagingspercentage ver boven het marktgemiddelde.

Met een uitgebreid actueel netwerk van kandidaten kan er bovendien snel gehandeld worden.

AVE Executive Search staat ervoor om bedrijven te helpen bij het behalen of behouden van onderscheidend vermogen en de gewenste groei te bereiken door de juiste mensen voor de organisatie te vinden die passen binnen de cultuur of die de organisatie op de juiste manier een nieuwe wending kan geven..

AVE heeft met haar partners een breed ervaringsveld in de werving en selectie voor commerciële functies op het gebied van (trade-) marketing, sales, inkoop en communicatie voor professionals met een aantal jaren werkervaring tot op directieniveau.

De interim-managementafdeling van AVE Consultancy BV bemiddelt een geselecteerd aantal interim-professionals op het gebied van marketing, communicatie, sales en commercieel management. Met een zeer brede ervaring in FMCG,  de zakelijke dienstverlening en de zorgsector staat onze werkwijze garant voor een snelle en kwaliteitsvolle oplossing van uw vraagstuk.
De meerwaarde van ons bureau ligt opgesloten in een persoonlijke aanpak en aandacht voor de opdrachtgever en de opdrachtnemer, zowel voor als tijdens de opdracht.

Regelmatig worden we geconsulteerd voor organisatie-advies of strategische dilemma’s. Niet zelden wordt dit gecombineerd met het invullen van (toekomstige) vacature’s tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

*

Back To Top