Skip to content

SL-InterimManagement

De interimmanagement-afdeling van AVE Consultancy BV bemiddelt een geselecteerd aantal interim-professionals op het gebied van marketing, communicatie, sales en commercieel management.
Met een zeer brede ervaring in o.a. de zakelijke dienstverlening, de zorgsector en fmcg staat onze werkwijze garant voor een snelle (binnen 7 werkdagen) en kwaliteitsvolle oplossing van uw vraagstuk. Of er nu een verandering doorgevoerd moet worden, tijdelijk een plaatsvervanger gezocht wordt of een specifiek project opgezet of doorgevoerd dient te worden. Onze langdurige ervaring maakt de kans groot dat de geschikte kandidaat reeds door ons ontmoet is.

De meerwaarde van ons bureau ligt opgesloten in een persoonlijke aanpak en aandacht voor de opdrachtgever en de opdrachtnemer, zowel voor als tijdens de opdracht. Onze medewerkers en inhoudelijke experts komen zelf voort uit het vak of uw branche en zijn daarnaast experts in het voeren van selectie-gesprekken aan de hand van een specifieke screening van competenties. Deze combinatie verhoogt de kans op een succesvolle opdracht, met een interim-manager die met de juiste vaardigheden en attitude de opdracht voltooid. Het blijvende resultaat is tenslotte wat telt.

Onze ondersteuning tijdens de opdracht bestaat uit een persoonlijke individuele coaching, inzet van en toegang tot externe experts met relevante kennis en ervaring en tot slot toegang tot vele managementmodellen en -methodieken.

Back To Top