Skip to content
Interim Management

Interim management kan binnen AVE beschouwd worden als een specialiteit. Adriaan van Essen heeft een zeer ruime ervaring in het matchen en begeleiden van interimmanagers. Zijn ervaring bij destijds het grootste interim-bureau van Nederland, ook als ontwikkelaar van concepten en procedures, heeft daar de basis voor gelegd.

Wij bemiddelen een geselecteerd aantal interim-professionals op het gebied van inkoop, category management, marketing, accountmanagement en commercieel management. Van directie tot medior executives.

Wij hebben daarbij zicht en toegang tot een database van ervaren kandidaten, maar voegen daar regelmatig nieuwe “talenten” aan toe. Met een zeer brede ervaring in de begeleiding van de opdrachten in fmcg, staat onze werkwijze garant voor een snelle screening van de beschikbaarheid van kandidaten. We komen uitsluitend met kwaliteitsvolle oplossingen voor het vraagstuk.

"Een relevant netwerk en actief schaduwmanagement"

Of er nu een verandering doorgevoerd moet worden, tijdelijk een plaatsvervanger gezocht wordt of een specifiek project opgezet of doorgevoerd dient te worden. Onze langdurige ervaring maakt de kans groot dat de geschikte kandidaat reeds door ons ontmoet is.

De meerwaarde van ons bureau ligt opgesloten in de persoonlijke aanpak en aandacht voor de opdrachtgever en de opdrachtnemer, zowel voor als tijdens de opdracht. Onze medewerkers en inhoudelijke experts komen zelf voort uit het vak of uw branche en begrijpen hierdoor als geen ander de business. Deze combinatie verhoogt de kans op een succesvolle opdracht, met een interim-manager die met de juiste vaardigheden en attitude de opdracht voltooid. Het blijvende resultaat is wat telt.

Onze ondersteuning tijdens de opdracht bestaat uit:

  • Een persoonlijke individuele coaching
  • Mogelijke inzet van en toegang tot externe experts op deelgebieden met relevante kennis en ervaring
  • Actief schaduwmanagement
  • Tot slot toegang tot relevante managementmodellen en -methodieken
Opdrachtgever of kandidaat?
Laat hier je gegevens achter

Wat bieden wij

Snelheid & Accuratesse

Binnen interim management is snelheid een belangrijke factor in het proces voor zowel de opdrachtgever als beschikbare kandidaten. Daarbij waken we er wel voor dat dit niet ten koste gaat van de accuratesse.

Volledige trajectbegeleiding

Ontlasten in het gehele proces door het traject van A tot Z te begeleiden voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Denk hier ook bij onderhandelingen op primaire en secundaire voorwaardes.

Kwaliteitsbeleid

We gaan voor een duurzame plaatsing voor alle partijen. Hiervoor hebben we interne uitgangspunten waar een goede plaatsing aan moet voldoen.

Het netwerk

AVE Consultancy beschikt over een netwerk van (directe) opdrachtgevers en (beschikbare) kandidaten die over meer dan 25 jaar is opgebouwd.

Transparantie

Gedurende het proces zal er voor alle partijen altijd duidelijkheid zijn wat de status is en wat de volgende stappen zijn. Transparantie staat voor ons gelijk aan eerlijkheid.

Commitment

Onze commitment zit hem voor alle partijen in dat we een juiste match willen creëren. Daarnaast zullen we hele markten in kaart brengen en is onze mentaliteit dat we blijven gaan.

De werkwijze

Fysieke intake

Directe search

Onderhandelingen

Trajectbegeleiding

Actief schaduwmanagement

Back To Top