Skip to content
Maak kennis met Ave Consultancy

AVE Consultancy heeft een jarenlange ervaring in executive search en interim management met een focus op FMCG zowel bij fabrikanten als erkende retailers in food en non-food. Door in de gesprekken de mens centraal te stellen is het slagingspercentage ver boven het marktgemiddelde. Met een uitgebreid actueel netwerk van kandidaten kan er bovendien snel gehandeld worden.

Kwalitatief- Strategisch - Duurzaam

Al meer dan 25 jaar een partner op organisatie en personeel

Maak kennis met het team

Adriaan is zijn carrière begonnen in de farmaceutische industrie en begonnen in de sales bij een grote multinational en beëindigd op relatief jonge leeftijd als directeur van een kleinere speler in een familiebedrijf. Een bedrijfstak die destijds vooruitstrevend was qua data, leveranciers- en relatiemanagement.

Als Interim manager maakte hij diverse cases mee en heeft vele mensen aangenomen via bureaus en direct. Het matchingsvak leerde hij zowel als adviseur als werknemer bij EY Interim Management, destijds de grootste speler van Nederland.

In de avonduren behaalde hij diverse diploma’s op universitair niveau omdat de (zeer leerzame) Academie Lichamelijke Opvoeding niet het voorportaal bleek te zijn van een sportcarrière die in het vooruitzicht lag op jonge leeftijd. Doorzetten, resultaten halen en samenwerken zijn competentie die bij hem passen.

Ondernemerschap met een scherpe blik op organisaties en mensen heeft hij in zijn eigen bedrijf verder ontwikkeld en specialiseerde zich in het matchingsvak in executive search, voor vaste en tijdelijke jobs. Doordat zijn netwerk zich steeds meer uitbreidde in de (non-) food en retail is daar waar de focus ligt met het bedrijf.

Waarde toevoegen voor carrières van mensen in samenhang met verbetering van cultuur en bedrijfsresultaten met de juiste mensen is waar hij voor gaat. Met altijd als eerste de lens van kwaliteit in gebruik. En met plezier in het werk.

Adriaan van Essen
Hugo van Essen
Na 2,5 jaar Coop, sinds 2022 in dienst als Recruitment consultant.

+31 6 20 54 97 93

+31 6 23 97 29 48

Back To Top